Fleamarket finds

11/20/2016
Ulkona on niin pimeää, että tuntuu kuin päivä ei ehtisi edes alkaa ennen kuin aurinko taas laskee. Varjot ovat pitkiä ja synkkiä ja tuntuu kuin kaikki olisi pysähtynyt, luonto nyt ainakin. Tässä ajassa on silti jotain mistä pidän, on kiva herkutella ajatuksella, jossa käpertyisi sohvalle huovan alle lukemaan kirjaa. Totuus on, että lapset pitävät liikkeessä koko päivän. Meillä on myös tulossa pian jotain isoa liittyen turnaround // rack -naulakkoomme. Pysykää siis kuulolla.

Rakastan kierrellä kirpputoreja, ja välillä harmittelenkin kun se jää arjen kiireessä niin vähälle. Kirppareilta tehdyt löydöt ovat jotain sellaista, mitä pelkällä raha ei voi saada. Kuten nyt tuo korkea maljakko, jonka löysin muutamalla eurolla. Kaunis lasitus ja sävy,  joka ei voisi sopia paremmin synkkään marraskuuhun iskivät silmään heti.

ps. Hanna, joka voitit Saana ja Olli kilpailun, laitathan pian minulle yhteystietosi. Muuten joudun pian arpomaan uuden voittajan.


/

It´s so dark, that when the brightest moment of the cloudy day is on hand, it  looks like the sun has almost gone down. Shadows are deep black and moody and it´s were quiet comparing to the summer time when birds are singing and kids are playing on the background. I still some how like this time, when you can just spend your sundays lying on the sofa reading the book. Or at least that is something one would think of doing, kids are keeping us busy and we are also working on something big with our turnaround //rack. You´ll here about it soon!

The big vase is fleamarket find. Love the glacing and the color fits perfectly to this dark November.


6 kommenttia:

 1. Kauniin pysähtynyt tunnelma kuvassasi. Hienon maljakon olet löytänyt. Haluaisitko joskus paljastaa, suosikkikirpparisi?

  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Kiitos :) Suosikkikirpparit vaihtelevat aika laikka sen mukaan, mihin ehtii mennä. Tuntuu, että enemmän kyse on siitä onko aikaa katsella ja perehtyä jokaiseen nurkkaan. Paras ase löytöjen tekemiseen taitaakin olla aika, mikä sitten onkin usein suht kortilla ainakin allekirjoittaneella :) Tästä voisi kyllä tehdä ihan oman postauksenkin!

   Poista
 2. Upea maljakko ! Miltä kirpparilta löysit tuon?

  https://dontfly-itsfoggy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Tämä löytyi Kaivarin Kanuunasta :) Paras tapa tehdä löytöjä taitaa olla kierrellä ympäri ämpäri kirppareita, ja koittaa pitää mielen avoinna. Koskaan ei löydy ainakaan sitä mitä juuri silloin etsii :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger