Our Living room / New mirror

10/03/2016
Tai ehkä ei voi puhua ihan uudesta peilistä, sillä se on roikkunut seinällä jo muutaman kuukauden, ja sitä ennen piilotellut pitkään sohvan takana. Välillä asioilla vain kestää. Aikaisemmin olisin tuskastunut asian kanssa, mutta onneksi perfektionistikin voi oppia että kaikkea ei tule ottaa niin vakavasti. Jossain vaiheessa asioilla on tapana kuitenkin järjestyä.

Olin yllättynyt miten paljon peili lisää tilan tunnetta. Tykkään myös miten se leikkii auringon kanssa, ja uskon sen tuovan lisävaloa tulevina pimeinä kuukausina, milloin sitä todella tarvitaan.

Pöydällä päällimmäisenä oleva kirja on muuten ihka uusi Piia Kalliomäen ja Pauliina Salosen tekemä Cozy homes, kauniita koteja ja upeita kuvia Suomesta, loistavaa työtä!


/


Or can one even say new, it´s been hanging there already for few months. I just realized that even thought it´s been the best time of the year by light wise to do some photographing I´ve been either working or being lazy. Has to do some changes for that cause it felt really good to hold the camera again!

The book on the front is called Cozy homes and it´s just recently published and the fine artists behind it are Piia Kalliomäki and Pauliina Salonen, congratulations!3 kommenttia:

  1. Upeesti sopii tuo peili teidän ihanan vihreän sohvan pariksi! Hyvä tunnelma huoneessa!

    VastaaPoista
  2. Mistä tuo peili on ostettu?:)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger