Book shelf / String

7/10/2016Huomaa että on lomalla, kun kodin laittaminen jaksaa taas kiinnostaa. Tässäpä kohta, mistä ei ole täällä juuri kuvia näkynyt. Syitä siihen on muutamakin, eikä pienin niistä ole se, että kirjahyllyä on lähes mahdoton kuvata. Leveä String-hylly on asemoitu yläkerran kapealle käytävälle, joka jää aika pimeäksi ja pakottaa käyttämään jalustaa. Portailla, siis alaspäin menevillä portailla jotka kaartuvat, ja aika pian hylly on poissa kuvista. Hylly on odottanut pitkän aikaa järjestämistä, ja kiitos muutaman sadepäivän, saatiin tulosta aikaiseksi. 


/

Few rainy days on holiday and I found myself cleaning up the book shelf. This is also a spot what I haven´t really shown here. The book shelf is placed on upstairs narrow and somehow dark hallway and almost the only place to take the picture is from the stairs to downstairs.

4 kommenttia:

 1. Onhan tuo kaunis, mutta miten löydät tuolta mitään :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jostain on tingittävä :D Ei vaan, ollaan jaoteltu nuo väärinpäin olevat pokkarit lajien mukaan nippuihin, niistä voi sitten etsiä "sen oikean". Ja itse asiassa ne mitkä odottavat lukemista ovat myös omassa pinossaan. Hommaa helpottaa vielä se, että miehellä ja minulla on molemmilla valokuvamuisti ja teimme homman yhdessä. Jos lähimuisti pettää, on varmaan tehtävä järjestys uudestaan siihen perinteiseen tyyliin :)

   Poista
 2. Tosi hyvältä näyttää. Tekee ihan itsekin mieli panostaa Stringiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä on ollut String jo useamman vuoden, mutta ollaan hankittu se osissa, mikä on tietenkin helpottanut kustannuksissa. Tykkään String-tyyppisten hyllyjen (kuten myös esim Lundian) jatkomahdollisuuksista ja siitä, että niitä voi muokkailla tilan ja tarpeen mukaan.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger