Design garage

3/30/2016Jos ensi viikonlopulle ei ole tekemistä, tai vaikka olisikin, niin mukaan kannattaa mahduttaa vielä yksi tapahtuma. Field Dayn Iinan ajatuksesta lähtenyt Design Garage kokoaa yhteen Helsinkiläisiä luovan alan tekijöitä Orionin vanhan lääketehtaan tehdasmiljööseen Vallilaan. Taphtumasta löytyy mallikappaleita, b-laatua sekä aikaisempien sesonkien tuotteita, mutta mukana on toki myös priimaa. Mukana myös allekirjoittaneen ryijyjä, muutamia vanhoja, mutta myös uusia, sekä jo klassikoksi muodostunutta Go nuts -maapähkinävoita.

Designlöytöjen lisäksi tapahtumassa on tarjolla hiustenleikkuuta parturi-kampaamo Jemma HKI:ssä, joka leikkaa tapahtuman ajan asiakkaiden hiukset ilman ajanvarausta asiakkaiden itse päättämillä hinnoilla. Myös Studio Hissillä on avoimet ovet ja kahvitarjoilusta huolehtii KAFI kahvikärryineen sekä leipomo Frangipani pienin makein purtavin.Design Garage –myyjäiset

Lauantai 2.4.2016
klo 11:00–16:00 
Osoitteessa Pälkäneentie 5, Helsinki


Tapahtuma Facebookissa: Design Garage HKI 
Instagramissa: #designgaragehki


Mukana ovat: 
Field Day / Nahka-asusteita  
Kauniste / Tekstiilituotteita 
Varpunen / Graafisia pussukoita
Himmee / Valaisimia 
Month of Sundays / Naisten vaatteita ja asusteita 
Uploud Audio / Kaiuttimia 
Dadaa -blogin Anna Pirkola / Moderneja ryijyjä 
Maija Fredrika / Puukoruja 
Poola Kataryna / Naisten vaatteita ja koruja 
Studio Hissi / Valokuvastudio 
Jemma HKI / Parturi-kampaamo 
KAFI / Kahvila 
Frangipani / Leipomo


/

We have a Design Garage happening on Saturday 2nd of April. If you are near, come and stop by for a coffee, sweets and some design treats from creative local talents. 

1 kommentti:

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger