New door knobs

7/27/2015

Kesälomalla on ehditty aloittaa pienimuotoinen kylppärinremppa, kellarin siivous, kaksi kirjaa ja ryijytehdas. Ja vaikka loma loppuu kohta, ovat nämä kaikki vielä kesken. Siksi olikin hyvä ottaa väliin jotain pienempää, jonka suorittamisesta kylläkin suurin kiitos kuuluu miehelle. Eteisen kaapinovet ovat jo pitkään olleet remonttilistalla. Haaveilin lattiasta kattoon ulottuvista liukuovista ja sen takia olimme sietäneet susirumia ovenkahvoja ihan liian kauan. Ei mennyt kuin yksi ilta, kun olimme tapittaneet ovet itse tehdyillä nupeilla ja muutos on ehkä vielä suurempi kuin edes osasin kuvitella. Taas ei voi kuin ihmetellä, miten paljon näinkin pienillä asioilla voi saada aikaan.


/


We finally managed to change the door knobs from our hallway. The new ones are made by my better half and I just could´t be happier for the result.

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Välillä ne silti yllättää sillä, että miten paljon ne voikaan saada aikaan :)

   Poista
 2. Näyttää tosi kivalta ja mun silmään paljon paremmalta kuin liukuoviratkaisu. Ihanan ovelan yksinkertainen vedinratkaisu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos, ihana kuulla! Nyt en enää sitten aio edes haaveilla niistä liukuovista :)

   Poista
 3. Erinomainen tuunaus! Mutta mikä on tuo ihana laukku? Saako tiedustella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku herättää ihastusta, sillä Instagrammissa kyseltiin juuri samaa :) Ikäväkseni joudun vaan kertomaan, että laukku on Tukholmasta kirpparilta. Se on kyllä yks parhaimmista kirppareista, jos et ole ennen käynyt, niin seuraavalla Tukhoman reissulla ota kohteeksi Medborgarplatsenin Stadssmission!

   Poista
 4. Hei! Kysyisin ihanasta Carry me home -pöydästäsi, että onko ruskeiden nahkaosien taustapuolet vihertävät vai näyttävätkö vain kuvissa? :)
  -Essi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttävät vain kuvissa :) Ja on kyllä ihana pöytä, voin suositella!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger