It´s the little things

2/02/2015
Oletteko koskaan huomanneet, että omassa kodissa saattaa sokeutua joillekin asioille? Omalla kohdallani ne ovat usein roskikset, joiden en muka huomaa olevan liian täynnä, tai pyykit, jotka lojuvat kuivaustelineessä ihan luvattoman kauan. Saatan myös olla sokea huomaamaan että toisin kuin luulen, mies on se, joka yleensä imuroi. Hyvin yleistä on kai sokeutua sille, että listat puuttuvat. Tänään olen huomannut ihmetelleeni useita pieniä asioita, joiden olemassaolon olen tyystin unohtanut. Kuten nyt vaikka tuo joskus kauan sitten Papershopista hankittu juliste. Miksi se edelleen lojuu tuossa kauniissa tuubissaan senkin päällä, vaikka olisin halunnut sen seinälle. Samalla tasolla oli myös käytetty nenäliina, tyttären sukat, nätti pino jouluna saatuja kortteja ja siellä täällä kuivuneita kasvien lehtiä. Välillä tekee kai ihan hyvää ummistaa hetkeksi silmänsä todellisuudelta ja keskittyä pelkkään hyvään ja kauniiseen. Ihanaa viikkoa!


/


Today I found myself wondering about all those little things you´ll come blind when you look at them long enough.  Like too full garbage bins or laundry that´s still waiting to get to the wardrobe. Or that poster in that pretty tube still not hanging on the wall. I think I haven´t seen it even though I think I look at it every night when I go to bed. Sometimes it´s just good to close your eyes from reality and focus only in good and beautiful things, I guess. Have a lovely week you all!

7 kommenttia:

 1. Todella tuttua!! Ja onneks ei niin vakavaa ;) Mutta ihania on nuo kaikenlaiset ruukut sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En siis ole yksin, ah :) Melkein kaikki kuvissa näkyvät ruukut ovat Granitista, eli sieltä löytyy. Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Sama juttu siivouksen ja oikeestaan kaikenlaisten to do juttujen kanssa, jäävät lojumaan. Ja sitten kun rupean asioita hoitamaan, hoidankin sitten kaiken kerralla ja parhaimmillaan riehun järkkäilemässä yömyöhään. Eikä se oo väärin että tykkää kauniista pakkauksista! Olis toki kiva nähä miltä juliste näyttää :)
  Ja siitä ryijyjutusta (kommentoin siihen marimekko -postaukseen), sain vihdoin syljettyä kuvalle sen postauksen mistä puhuin :) http://four4blog.blogspot.fi/?m=1
  Kiitos inspiraatioista, ihanan näköistä näissäkin kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana kuulla, että en ole yksin :) Jossain vaiheessa juliste kyllä päätyy seinälle, lupaan sen!
   Pitää käydä kurkkimassa tuota postausta, kiitos! ja kivaa viikonloppua!!

   Poista
 4. Vastaavia kohteita on mullakin useita. Ihan viimeisin inhokki on Brukan rottinkinen pyykkikori. Ostettu Papagenasta 90-luvulla. Oli tosi kaunis, trendikäs ja kalliskin. Yhtenä päivänä katsoin sitä, ja ihmettelin että miksi ihmeessä se töröttää mun kodissa edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos kun jaoit tämän tarinan, juuri tätä tarkoitan :) Miten sitä voikin sokeutua joillekin asioille!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger