Kesän viimeiset fiilistelyt

10/11/2014


Tämä mattimyöhäinen saa laitettua verannasta kuvia siinä vaiheessa, kun ollaan jo täysin syksyn puolella. Uskon kyllä, että tuolla tulee istuskeltua, vaikka säät vielä vähän viilenesivätkin. Lämmitin vaan päälle ja vilttiä niskaan, vielä en suostu luopumaan pakopaikastani. Mitä muuten tykkäätte tuosta oranssista seinästä? Olen yrittänyt uskotella itselleni pitäväni siitä, mutta aika heikolla tuloksella. Mieli tekisi hakea maalia ja sutia se valkoiseksi tai ehkä jopa repiä nuo panelit irti, mutta arkkitehti ei tykkäisi asiasta.

Tuon harmaan arkun on isoisäni aikoinaan rakentanut matka-arkuksi ja se on nähnyt sen seitsemän merta. Varsinainen aarre.


Fermob Bistro chair / Finnish Design Shop
Fermob Bistro table / Finnish Design Shop


/


It´s about time to show you few pictures from our terrace. I know summer is gone, but I´m not giving up, gonna sit there with heater on and blanket on my shoulders until it´s snowing. Have to admit that I´m not a huge fan of that orange coloured wall, but I guess the architect would´t want me to paint it white, right?

My great grandfather has made that wooden chest for their suit case and believe me it has travelled the seven seas.

4 kommenttia:

  1. Tosi nättiä ja syksyistä, toi musta vanerilevy ja syyskukat näyttää ihanilta yhdessä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peeta, kiitos! Mulle tuo oranssi on tosiaan on ollut aika uh huh, mutta ehkä mä nyt alan tykkäämään siitä :) Kukat pelastaa kyllä kaiken!

      Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger