Onni onnettumuudessa / Normann Copenhagen Pocket

9/04/2014
Aloitetaan siitä, että olin jo pitkään haaveillut makuuhuoneeseen kukkaseinää. Sellaista, joka olisi toteutettu ehkä joillakin pienillä hyllyillä tai lokerikoilla. Ajan puutteen vuoksi en vain ollut ehtinyt tehdä asialle sen enempää, ja kun silmiini osuivat nämä säilyttimet, oli saman tien koneella tekemässä tilausta.

Koska en ole lähelläkään floristia, en edes ajatellut että kasvit tarvitsevat juurilleen myös multaa ja sen kasteluvedenkin pitäisi mahtua johonkin. Olin jättänyt vielä isoimman koon tilaamatta, kun ajattelin pienien sopivan paremmin juuri tähän tilaan. Kyllä ne kukat niihin mahtuvat, ajattelin, mutta kun posti toi paketin ei se mennytkään ihan niin. Eihän noihin nyt mitään viherkasveja mahdu, tai ehkä pieniä kaktuksia ja varsin kauniisti myös leikkokukkia, mutta mielessäni oli ollut vähän jotain muuta. Sormi ei kuitenkaan mennyt kuin hetkeksi suuhun, sillä siinä eteisessä seisoessani muistin erään säilytysongelman. Nyt ei täyty tasot enää siitä ihmeellisestä pikkutavarasta, jolle ei jostain syystä ole omaa paikkaansa, vaan kaiken sen saa tungettua noihin säilyttimiin. Aah, mikä onni ja autuus. Kyllä nyt taas sielu lepää hetken aikaa.

Näiden yksi hyvä ominaisuus on muuten se, että seinään kiinnitettävä osa on erillinen ja sitten itse säilytin nostetaan siihen paikalleen. Puhdistaminen onnistuu ja jos noihin vaikka haluaisi laittaa leikkokukkia, niin onnistuisi sekin, sillä veden saisi kaadettua helposti pois.


Normann Copenhagen Pocket / Finnish Design Shop
Coat Rack / DIY

/


We have now everything in order in our hallway. That´s a big relief, cause I´m such a pedantic with all this little stuff lying on the tables like wallets, pens, coins, earphones, you name it. I must admit that I just can´t stand it. Thanks to these Pockets I can now relax.
6 kommenttia:

 1. Onpa kauniin näköiset siinä seinällä ja ihan tuollaisessa käytössäkin.
  Lempeät ja vaaleat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä ovat vähän kuin muunneltava Uten silo, joka sopii pieneenkin tilaan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. They have been on the wall few days now and I have to say that I don´t know how I have survived without them before. <3

   Poista
 3. The copper & grey look so good together. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, Jennifer, I think it´s a match made in heaven :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger