Babyshower

2/23/2014 Muutama viikko sitten yllätimme porukalla rakkaan ystävän, josta on pian tulossa äiti. En ole ennen ollut babyshowereissa, mutta onneksi meillä oli joukossa yksi konkari. Ihan perinteisellä amerikan tyylillä ei menty, vaan meidän mielestä tärkeintä oli tehdä juhlista sankarin näköiset. Jokainen teki muutaman sivun vauvazineen, ja mukaan laitettiin myös lapsuuden valokuvat, jotta juhlien keskipiste pääsi arvuuttelemaan kuka on kukin. Lisäksi olimme hankkineet kaikkea mahdollista sairaalakassiin aina D-vitamiineista shamppanjaan asti. Silmät kostuivat, välillä kyyneleistä ja välillä nauramisesta. Rakas ystävä, sinusta tulee maailman paras äiti vauvallesi!

Ja nyt siihen on enää neljä päivää, nimittäin laskettuun aikaan. Tule jo, me ei jakseta enää odottaa!5 kommenttia:

 1. Tuitui vauvoja. Vauvauutiset on aina ihania. Tajusinkin nyt, että hirveän vähän ystävät enää lisääntyvät..ei pitkiin aikoihin ole mistään kuulunut masu-uutisia.

  Kiva nähdä kuvia myös ystävien kodeista. Kiitos! Tykkään kyllä hirmusti kun string-hyllyjä on yhdistetty tuollaisiksi kokonaisuuksiksi. Kaunista.

  VastaaPoista
 2. No niin on, aina välillä pitäisi olla mahdollisuus vauvojen näkemiseen. Vauvat ovat ihmeellisiä, pieni käärö sylissä maailma pysähtyy hetkeksi.

  Ja kiva kuulla, voisin näyttää tuosta kodista muutaman muunkin kuvan, heillä on silmää kauneudelle!

  VastaaPoista
 3. Jee, ihanat oli juhlat ja ihania kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja niin oli! Syntyispä se jo, en jaksa odottaa :)

   Poista
  2. Ja mä en oo varmaan ainoa, joka ei jaksa :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger