Sunnuntai

4/29/2014
Kovin paljoa ei tarvita. Vapaapäivä, auringon paiste, kaupassa käynti ja jätskit lähikallioilla. Illalla minulle kuiskattiin: "Äiti, tänään on ollut niin ihana päivä, kiitos".

6 kommenttia:

 1. Hei Anna! Kovasti olen blogiasi seurannut mutten vielä jättänyt merkkiä itsestäni. Päädyin muistaakseni alunpitäen tänne, sillä suunnittelemme itsekin keittiömme kaappeihin vanerisia ovia. Sille tielle jäin, ihana blogi ja inspiroivia juttuja, kiitos! Huomasinpas myös että taidamme olla naapureita, tai ainakin lähikalliot ovat samat. Terve siis naapuri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei naapuri, ja kiitos ihanasta viestistäsi! Onpa kiva kuulla, että täältä on löytynyt inspiraatiota. Vieläkö vaneriset ovet ovat harkinnassa? Täältä ainakin tulee suositukset niille, meillä on tykätty.

   Poista
 2. Jep, vielä ovat, kunhan muulta kotiaskartelulta ehtii! Jännästi sitä keksii uutta projektia samaa vauhtia mitä vanhat valmistuvat. Täsmäsuosituksia ovien suhteen otetaan miluusti vastaan: millä käsittelitte omanne, sahautitteko jossakin määrämittaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tiedän täsmällään mistä puhut. Uutta projektia pukkaa päälle, vaikka vanhakin on vielä kesken, tätä tapahtuu koko ajan :)

   Ovet sahautettiin määrämittaan isälläni :) Sen jälkeen niitä on vuorotellen hiottu ja lakattu parkettilakalla. Nyt vaan hommiin!

   Poista
 3. Onni on yksinkertaisissa asioissa. Sen oivaltaminen vaan ei ole aina simppeliä. Kiitos hienosta postauksesta.
  Laitoin sinulle ihan pikkiriikkisen haasteen täällä:
  http://muotoseikka.blogspot.fi/2014/05/viisi-vastausta.html

  Hyvää toukokuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, olitpa kirjoittanut kauniisti. Ihan täällä silmät kostuu :) Haaste otetaan ehdottomasti vastaan!
   Ihanaa toukokuuta myös sinne!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger