Sisustusbloggaajien kirpputori

4/07/2014 


Olipa mahtava päivä! Illalla jalat tuntuivat lähinnä pottumuussilta, mutta kyllä kannatti. Kellarikomero on nyt monta säkkiä ja laatikkoa tilavampi, ja samalla sai viettää päivää ihanien ihmisten kanssa.

Paikka oli käydä hieman pieneksi, kun kahden korttelin (!) mittainen jono kiemurteli sisälle, mutta onneksi te ostajat jaksoitte hymyillä. Minulle jäi ainakin sellainen fiilis, että vaikka ahdasta välillä olikin, oli tunnelma katossa. Kun jotain asiaa järjestää ensimmäistä kertaa, ei kaikkea osaa ottaa huomioon. Ensi kerralla isompi tila olisi varmasti paikallaan, toisaalta taas sijainti ja miljöö olivat sellaiset, että parempaa saa tosissaan hakea.

Vaikka yritin tietoisesti välttää kuikuilemasta muihin pöytiin, ei se ihan täysin onnistunut. Aika vähällä kai kuitenkin selvisin, sillä joka pöydästä olisi löytynyt jotain ostettavaa. Kun naapurina oli Varpunen, osui silmään koko ajan kaikkea kivaa, noita inkkarimekkoa ja kissa-pehmolelua oli nyt vaan mahdoton vastustaa. Tolix on vasta testattavana verannalla, mutta pahoin pelkään, että siihen se jää. Ja voi että jotkut ovat taitavia, olisin voinut ostaa Rillalta kaikki mekot. Ajatelkaa, nuo pilvetkin on itse käsin painettu. Mekko on ollut siitä asti päällä ja toki se laitettiin tänään myös päiväkotiin.2 kommenttia:

  1. Hauskaa, että oli vaivan väärti ja jäi sellaiset fiilikset, että vielä uudestaan! Ehkä minäkin pääsen sitten jommalle kummalle puolen pöytää...toivottavasti molemmille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä todellakin ja melkein täällä jo uutta viritellään :) Toivottavasti sitten törmätään!

      Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger