Marimekko syksy/talvi 2014

4/17/2014
Pääsin eilen ihastelemaan Marimekon tulevaa sisustusmallistoa ja samalla kuulin jännittäviä uutisia. En tiedä, ovatko ne jo saavuttanut teidätkin, mutta Marimekon taiteellisena johtajana aloittaa heinäkuussa Anna Teurnell, joka tunnetaan & Other Storiesin designjohtajana. Saa nähdä mitä tulee tapahtumaan ja kuinka paljon nimitys vaikuttaa Marimekkoon. Pieni ravistelu ja tuore katsantokanta tekevät aina hyvää, mutta vähintään yhtä tärkeää on säilyttää brändin tunnettu ja luotettu linja. Edellisen tonttinsa uusi taiteellinen johtaja on ainakin hoitanut erittäin hyvin.

Ensi syksyn sisustusmallisto koostuu graafisen selkeistä mustavalkoisista pinnoista ja Sanna Annukan värikylläisista lappalaistunnelmista. Maija Louekari oli suunnitellut uuden Maija-kuvion 50-vuotisjuhlavuotta viettävälle Unikolle, Maijalta Maijalle, kuten Marimekko kauniisti sanoi. Omaa silmää miellytti myös arkistoista kaivettu Armi Ratian Tiiliskivi.

ps. Tuliko kenellekääm muulle mieleen Bauhaus-tyyli tuosta kuvasta, jossa astiat on aseteltu värikkäisiin laatikoihin? Minulle tuli, ja jotenkin nuo perusvärit näyttävät kaiken pastellisen jälkeen taas aika mielenkiintoisilta.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger