Aika perinteinen vappu

4/26/2014
Käymässä ovat. Niin se vain menee, että ne samat asiat, mitkä lapsena tuntuivat kivoilta, haluaa nyt siirtää omille lapsilleen. Lapsuuden vappuihini kuuluivat siman lisäksi äidin paistamien munkkien sokerointi, vappupäivän brunssi, ja se, että ulkona sai tuolla pohjoisemmassakin yleensä olla vähän vähemmillä vaatteilla. Sima-asia on hoidossa ja ilmatkin taitavat olla aika hyvät, mutta täydellinen rahkamunkkiresepti on edelleen haussa.

ps. Sellaista folioilmapalloa en saanut koskaan, mutta tämä asia on korjattu nyt omien lasten kohdalla jo useampaan otteeseen.

4 kommenttia:

 1. Samoissa tunnelmissa ja muistoissa.

  VastaaPoista
 2. Juuri näin. Sitä olettaa, että oma lapsi nauttii samoista asioista, kuin mitkä itselle on jääneet mieleen. Onhan se mukavaa tehdä kaikkea nostalgista..että jos lapsi ei satu nauttimaan, niin ainakin itse.

  Ja siis foliopallo. Ihan must.

  Mä olen tehnyt munkit ihan normaalista pullataikinasta (extrakardemummalla). Ihan megahyviä tulee. Tänään lähtee eka satsi. Slurps.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no ainakin joku nauttii, jos osaa unohtaa suorittamisen :)

   Ehkä mekin tehdään munkit noin. Mulla on joku fiksaatio rahkamunkeista, mutta viime vuonna tehtiin ihan tavallisia ja niissä ei ollut kyllä mitään vikaa, päinvastoin! Ihanaa vappua!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger