Table cloth

2/08/2016Otin meidän keittiöstä muutaman nopean näpsyn yhtä tulevaa projektia ajatellen, ja halusin jakaa kuvat myös teille. Täällä on yritetty elämää pöytäliinan kanssa, tosin aika pian muistui mieleen miksi se ei ehkä ole se ensimmäinen valinta pienten lasten kotiin. Tykkään silti sen tuomasta pehmeästä tunnelmasta ja ainahan sen voi pyöräyttää pesukoneessa. Silitysrauta on tässä mielestäni ihan turha, rypyt vain lisäävät pellavan luontaista kauneutta ( ja se on myös hyvä selitys sille, miksi ei tarvitse silittää).

Tuo Kinfolkin uusin kirja on muuten todella paha asuntokuumeen nostattaja, mitä koteja! 

ps. Huomenna matkaan Tukholman messuille ja toivon tulevani sieltä kotiin kamera täynnä kuvia, joita pääsen sitten jakamaan teille!


/I just took few random shots from our kitchen to an upcoming project and decided to share them with you. Trying living with table cloth on the table and remembered quite soon why it´s much easier without it if you have 2 and 5 years old kids in the house. Still i love the calm and cosy feeling it brings to the kitchen. 

ps. Will be going to Stockholm furniture fair tomorrow and hopefully come back with my camera loaded of goods to share with you!

3 kommenttia:

 1. todella kaunista teillä ! <3

  Ja ihania astioita bongasin kuvista, olisi kiva jos jaksaisit tehdä astioista jotain omaa postausta, mistä olet löytänyt ja hankkinut niitä yms :)
  Pakko kuitenkin kysyä varmuuden vuoksi, mistä tuo kuvissa näkyvä harmaa muki on ? Love it.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!

   Tuo olikin hyvä idea, täytyy ehdottomasti tehdä postaus asiasta!

   Mukista ei ihan heti arvaisi että se on H&M Homesta :) Aikoja sitten hankittu, ikävä kyllä. Kaunis sävy ja lasite iskivät silmään, joskus sieltäkin löytää helmiä!

   Poista
 2. Teillä on kyllä niin hyvällä maulla tehty keittiö että!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger