Stockholm furniture fair

2/11/2016


Ensimmäinen satsi uunista ulos. Pahoittelen kuvien huonoa laatua, messuhalli kun ei ole se hohdokkain kuvauspaikka ainakaan näin ei-ammattilaiselle, sanotaanko nyt näin, että aikamoista valojen ja varjojen leikkiä. 

Ensimmäiset kuvat ovat Menun ständiltä, joiden uutuuksia olivat tuo harmaa keraaminen valaisin ja graafinen seinäkoriste. Osaston muutamista sävyistä koostuva mattainen värimaailma oli kyllä nappisuoritus. Seuraavana on Stringin mustaakin mustempi ständi, joka oli kokonaisuutena todella näyttävä. Keittiökuvasta voi bongata uutuudet, jotka ovat nuo ruostumattomasta teräksestä tehdyt osat, jotka ovat ilmeisesti myytävänä vain tietyn ajan. 

Sokerina pohjalla kaksi suomalaista; Maija Puoskarin valaisimet, jotka löytyivät Materin osastolta, sekä Susannan upea stailaus Teatime / Playtime messujen trendiosastolle. 

Lupaan myöhemmin vielä lisää kuvia, joten pysykää kuulolla!


/


Few shots from Stockholm Furniture fair ( sorry for the bad quality). First three ones from Menu with their new ceramic light and graphic wall figure. And I guess with the next ones it´s needless to say who nailed their stand with all black?  Next comes Mater and their lovely Terho pendants by Maija Puoskari and the two last ones are from Susanna´s perfect stylings Teatime / Playtime for the fairs Trend section. More to come later. 

2 kommenttia:

 1. Tuo Menun uutuusvalaisin voisi olla se, jota olen etsinyt mm täällä:
  http://blogit.meillakotona.fi/muotoseikka/etsinnassa-valaisin-vitriinin-paalle/

  Tulee varmaan liikkeisiin pian? Iso kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopisi kyllä hyvin tuohon paikkaan! Uskoisin tulevan kauppoihin nyt keväällä, mutta en uskalla sanoa milloin :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger