Weekend mood

10/16/2015Pitkälle venyvät työpäivät, pimenevät illat ja lasten sairastelusta johtuvat unettomat yöt vaativat veronsa. Tämä täti aikoo viettää viikonlopun ihan niinkin hurjissa tunnelmissa kuin kutoen ja kotisohvalla löhöten. Tai no ainakin tämän illan, katsotaan sitten huomenna kun on taas saanut levättyä, niin eiköhän tule jo kiire päästä johonkin. Välillä ihmettelen miten vaikeaa voi olla vain ottaa ihan rennosti, kun tuntuu että vaikka kuinka väsyttäisi, ei silti osaa laiskotella. Tiedän suvustani kyllä pari muutakin samanlaista tapausta, johtuneeko siis geeneistä?

Kävin muutama viikko sitten hammaslääkärissä kun puoli päätä oli turrana ja käveleminenkin sattui, kun liike tärisytti hammasta. Olin ihan varma että siellä on reikä, mutta ei, tukos poskionteloissa ja stressin aiheuttama hampaitten yhteen pureminen ne vain siellä jomottelivat. Onneksi hammaslääkäri osasi kertoa tämän, sillä ihan minimaalisella hällä väliä -asenteen lisäämisellä ja tietoisella suun rentouttamisella kipu hävisi kokonaan parin päivän aikana. Jos tämän voi oppia, niin ehkä sen rennosti ottamisenkin. Harjoittelua se varmasti vaatii, ja välillä voi tuntua hankalalta lepuuttaa itseään sohvalla ja koko ajan miettiä, että ah nytpä olen rentona ja onpa ihanan seesteistä ja mukavaa, kun samalla tekisi mieli sykyillä joka suuntaan. Ryijyn tekeminen on kyllä tähän parasta lääkettä. Ei voi kuin istua paikoillaan, mutta samalla tekee jotain eikä koe tekemmätömyydestä huonoa omaatuntoa.

Ihanaa viikonloppua!


/

Sometimes being a freelancer is working 24/7 and I´m trying my best to learn how to take it easy. Have to tell you that I suck in that, big time. The best way to learn is to weave. You have to sit still but you don´t feel lazy, cause you still doing something, win win.

Have a lovely weekend you all!
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger