Terho pendant by Maija Puoskari

10/20/2015
Olipa iloinen ylläri saada uutiskirje isolta kansainväliseltä design-kaupalta, kun ensimmäisenä siellä killuivat Maija Puoskarin ihanat Terho-valaisimet. Vaikka koko ajan puhutaan siitä, miten muotoiljan on mahdotonta pärjätä, ainakaan Suomessa ja varsinkaan tässä taloustilanteessa, kertoo tämä taas ihan muuta. On kiva saada luottoa siihen, että omia unelmiaan seuraaamalla voi edelleen päästä mihin vaan. Kovaa työtä se varmasti vaatii, mutta joskus suuret ideat syntyvät pienistä arkipäivän asioista. 

Maijalla oli tapana kerätä poikansa kanssa tammenterhoja erään suuren puun alta, jonka ohi he kävelivät melkein joka päivä matkalla päiväkotiin. Sunnittelijalla oli usein taskut täynnä pieniä terhoja, ja voin melkein nähdä sen lampun mikä on syttynyt, kun Maija on hypistellyt taskunsa sisältöjä. Terho pendant light by Maija Puoskari  /  Mater


/


So happy to do a blog post about these Terho pendants designed by finnish designer and a friend Maija Puoskari. Needless to tell I love every detail but as happy to shout to the world that yes, you can achieve almost anything, just go and follow you dreams. What ever they might be. 

2 kommenttia:

 1. Terhot ovat yksinkertaisesti vain ihan mielettömän kauniit.

  Mä en voi välttyä siltä ajatukselta, että kun meillä on niin mielettömän kauniita kotimaisia designtuotteita, miksi blogeissa vilkkuu aina ne samat (tanskalaiset) tuotteet. Itselläkin liian monta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut täyttä asiaa! Ehkä se ruoho näyttää vihreämmältä aidan toisella puolella, tai hyvin brändättyä on helppo ostaa. Kun joku on jo todistettu hienoksi, voi turvallisin mielin tietää ostavansa hienona pidetyn tuotteen. Onhan meillä täällä onneksi Artek, eikä saa unohtaa sitä, että suomalaisia suunnittelijoita työskentelee myös tanskalaisille yrityksille. Suomessa on hyvin vaikeaa saada vietyä mitään tuotantoon asti, koska yrityksia vain yksinkertaisesti on niin vähän. Siksi Terho-valaisintakin myy Mater ja esimerkiksi Muutolta löytyy Mika Tolvasen suunnittelemia tuotteita.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger