Organizing the hallway

10/14/2015En tiedä kumpi on pahempi, vaatteilla ja kengillä kuorrutettu eteisen lattia, johon on varmuudeksi vedetty kaapeista vielä vähän lisää tavaraa ja pesukoneesta märkiä pyykkejä, vai hyllyjen ja pöytien nurkkiin ajelehtivat postit, avaimet, lompakot, juomapullot, piirustukset, kynät, käytetyt nenäliinapaperit jne. Tästä johtuen täällä on taas väännelty ja käännelty eteisen systeemejä. Hommasin Finnish Design Shopilta uuden kenkätelineen. Meillä on ollut jos jonkinmoista viritystä tuossa ja ilmankin yritettiin olla, mutta se tarkoitti sitä, että koko eteinen oli ajelehtivien kenkien vallassa. Aika helposti niin käy nytkin, mutta  aina kun kengät päätyvät telineeseen, näyttää muutaman neliön tila hieman siistimmältä ja isommalta. Vastapäätä olevissa kaapeissa on lisää kenkiä, mutta yritän pitää tässä ne, joita käytetään joka päivä (kuvaa varten poistin rumimmat ja kuluneimmat, hah).

Takit roikkuvat tuossa itse tehdyssä vaaterekissä ja kaikki pikkusälä, mitä en siedä silmissäni, on tungettu Normann Copenhagenin Pocket-säilyttimiin. Niissä parasta on ulkonäön lisäksi se, että säilyttimen saa nostettua helposti irti kiinnittimestään, jolloin se pieninkin alimmaiseksi hautautunut kellarin avain löytyy varmasti.


Mixrack shoe rack by Showroom Finland  /  Finnish Design Shop
Normann Copenhagen Pocket organizer  /  Finnish Design Shop


/


One place that is always trying to find a perfect balance for it´s look and functionality is our hallway. I bet that it doesn´t matter how big it is, it´s more about how you organize it. Pocket organizers work for little items, but usually the floor is floating with shoes and clothes, especially now when the cold season has started. Our newest helper is a shoe rack,  now all you have to do is just to remember to put your shoes in there.


2 kommenttia:

  1. Onpa seesteisen ja tyylikään näköistä! Kesällä Starkilla (!) pyörittelin tuota kenkätelinettä, mutta en löytänyt paikkaa kotoa, kun kengät periaatteessa pitäis viedä vaatehuoneeseen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla! Ai Starkiltakin löytyy, oho, mutta onhan siellä hienoja työkalujakin :) Joo, parasta olis kun ne kengät olis jossain ihan muualla kun siinä lattiatasoaa, mutta ei tule tapahtumaan ainakaan lähiaikoina täällä :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger