Nieva knitwear

9/27/2015Katsokaa minkä ihanuuden posti toi. Kiitos Nieva, kun sait meidän pienimmäisen viihtymään villapaidassa. Kuiva ja kutiseva iho hylkii kaikkea yhtään karheaa, mutta se kertookin villapaidan laadusta paljon. Äiti taas tykkää siitä, että kunnian ja kunnon korvauksen neuleista saavat myös niiden tarkoin valitut valmistajat, ja ulkonäkö on kyllä juuri niin kuin pitääkin.

Nieva syntyi halusta yhdistää parhaat mahdolliset luonnonmateriaalit ja tekijät, jotka rakastavat työtään. Aaltoyliopistosta valmistuneen Aino Korhosen ensimmäinen mallisto, syksy / talvi 2015 keskittyy lastenvaatteisiin ja asusteisiin. Simppelit mallit ja värivalinnat edustavat hyvin klassista ja helposti yhdisteltävää tyyliä, joka kestää sukupolvela toiselle. Neuleissa on kyllä jotain hyvin nostalgistakin, olen ihan varma, että minulla on ollut samantyylinen villapaita, mutta sen kanssa alaspäin levenevät farkkuhaalarit ja ruskeat mokkanahkaiset kävelykengät. Ei muuten olisi huono yhdistelmä nytkään.


Snowdrop Sweater*  /  Nieva
The flower  /  InBloom flower shop


/

The smallest one got a lovely package from the postman on Friday. Mom likes the look and we both love the fact that she´s been wearing the woollen sweater almost a day without scratching her dry skin even once.

Nieva is a new company founded by it´s designer Aino Korhonen. The story behind the company is to create products from the best natural materials with people who love what they do. The look is very classic and simple, something that lasts from mothers to their daughters.


*tuote saatu bloginäkyvyyttä vastaan / sponsored post
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger