Changes in kitchen

9/21/2015Kävi tuossa hetki sitten niin, että inspiraatio iski ja suhautettiin saman tien Ikeaan hakemaan muutama seinähylly. Ylijäämä havuvanerin palanen kuvauksista oli lojunut jo jonkun aikaa verannalla, kun en ollut raaskinut heittää sitä pois. Ajaa oikein hyvin asiansa noin mustaksi lakattuna. Rakas Lundian hylly päätyi verannalle, mihin oli kaivattu jo pidempään jotain säilytystilaa. Näette siitä kuvia hieman myöhemmin.

Lisälaskutila tuli todella tarpeeseen meidän pienessä keittiössä. Ja tuo musta väri tuo sellaista ryhtiä ja turvaa, mitä jostain syystä näytän kaipaavan nyt tulevan pimeyden keskelle.

ps. Valon loppumisen alkaa huomata myös kuvista. Sieltä se tulee hyvin matalalta, tai kuten tänään, ei juuri ollenkaan. Koittakaa kestää sen mukana tuoma hieman huonompi kuvanlaatu.


/

Inspiration striked in kitchen and we changed the shelving system like that. The old and still much loved Lundia shelf ended up in veranda, where we needed more storage space. The table top is an old piece of not that good quality left over plywood from a photoshoot that I just did´t dare to throw away. With the black paint it got new life. That little piece of black wood brings some character and comfort to the upcoming season. Speaking of that you can see from the pictures that there is less and less light everyday. The autumn is here.

6 kommenttia:

 1. No mutta sehän on eri hieno tuo näkymä nyt. Vaikka oli kyllä aikaisemminkin.
  Mä niin tykkään teidän kevyistä lasitavara-asetelmista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jollain ihme tavalla tila näyttää isommalta ja kevyemmältä, tai sitten se on vain se vaihtelu :)

   Poista
 2. niin kaunis keittiö ! tuota hyllyä oon itsekin katsellut, mutta nykyiseen asuntoon se ei ole ajankohtainen.. muutan alkuvuodesta ulkomaille ja sen jälkeen uusi asunto.. ehkä siis sinne :)

  ja ihanan rauhalliset kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Hylly on kyllä keveydessään ja elettömyydessään hyvin viehättävä. Uusi koti ulkomailla kuulostaa ihanalta, kaikki rakkaimmat tavarat Suomesta sitten vaan uuden hyllyn päälle :)

   Poista
 3. Ihanalta näyttää! Upean kevyt ilme kun hyllyllä on vaan lasia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kirkas lasi on niin kevyt ja eleetön, että se ei täytä tilaa, tykkään!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger