Spring Party with Weecos

5/07/2015Tiedättekö nettikaupan nimeltä WeecosKaikki kaupassa myytävät tuotteet ovat suomalaisia, ja kuten nimikin antaa ehkä ymmärtää, on kaikki tuotteet tehty mahdollisimman läpinäkyvästi, ympäristöä, ihmisiä ja eläimiä kunnioittaen. Kaupasta löytyy vaatteita, koruja, kosmetiikkaa ja kaikenlaista sisustuskamaa. Mukana on yhteensä yli 50 merkkiä, joista tunnetuimmat varmasti Papu, Saana ja Olli, Uhana Design ja Mum´s

Muutama viikko sitten Weecos järjesti kevätjuhlat nettikaupan merkkien suunnittelijoille, ja minä pääsin suunnittelemaan paikkan juhlakuntoon. Ai että kun olisi suunnitellut homman vielä niin hyvin, että olisi voinut jäädä juhimaan näiden huipputyyppien kanssa yöhön asti, tunnelma vanhassa Finlaysonin tehdashallissa oli niin hersyvän iloinen, että sitä olisi jaksanut katsella loputtomiin, tyypeistä puhummatakaan. Samalla kertaa otettiin kuvia myös kaupan nettisivuille, kuvaajana toimi Jonna Hietala, joka ehkä onkin joillekin tuttu lankakauppa Kerästä. Jonnan kuvia näkyy varmasti pian Weecosin nettisivuilla, mutta täältä nyt alkuun hieman esimakua./


Ecological webshop Weecos had a Spring party few weeks ago, and I was the lucky one to do the styling for the event. Here´s some shots from the day.

11 kommenttia:

 1. Onpa tosi kaunista! Varsinkin nuo roikkuvat kukkaseppeleet osui mun silmään ensimmäisenä. Mitenköhän idean saisi jalostettua meille tuleviin ylppäreihin, pitääpä miettiä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Vinkkinä voin ainakin sanoa, että seppeleen sitomista helpottaa, kun pohjana on metallirengas tai muu pyörä muoto. Sitten vaan siimalla tai jollain kauniilla narulla kattoon :)

   Poista
 2. It looks absolutely AMAZING! Love the spring feeling!

  Don't miss my OPENHOUSE give-away this week!
  http://www.sosoftsunday.com/2015/05/win-win-win-openhouse-magazine.html

  VastaaPoista
 3. Nättiä ja ihanan keväisen raikasta! Jos tarviit jossain projektissa assaria tms nii tänne suuntaan saa soitella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Peeta <3
   Ja ihana kuulla, olet ehdottomasti mielessä!!!!!

   Poista
 4. Upea stailaus! Ja Weecosille terkkuja, hyvällä asialla ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!
   Välitän terkut näille super tyypeille, hyvällä asialla todellakin :)

   Poista
 5. Wonderful multicoloured tartan skirt!

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger