1st of May / Field Day

5/01/2015
Täällä on kamera on ollut ahkerassa käytössä, ja kaikenlaisia hauskoja projekteja on tullut ikuistettua. Kova hinku olisi päästä purkamaan niitä tänne, mutta ihanat työkiireet ovat vieneet kaiken ylimääräisen ajan. Yöunet ovat olleet vähillä, mutta jotain kummallista on tapahtunut. Kevätväsymys on väistynyt ja sen tilalla on kummallinen energia, jota edes useampana yönä nukutut vaivaiset neljä tuntia eivät poista. Tai sitten käyn ylikierroksilla. Niin tai näin, tästä on otettava ilo irti. Hauskaa vappua, rakkaat, lupaan palata pian!

ps. Löysin muutama päivä sitten postiluukusta ihanan yllätyslahjan. Helsinkiläinen Field Day on alkanut tekemään kameranhihnoja myös Canoneihin, ja he olivat käyneet tipauttamassa meidän laatikkoon yhden sellaisen. Kiitos, kyllä nyt kelpaa kannella kameraa mukana. 

Braided Camera strap  /  Field Day 
/

Been using my camera lot, but the pictures haven´t ended up here, cause my working hours have lasted after midnight. Luckily the spring mood is on and nothing can´t beat that. Have a lovely may you all, I´ll promise to come back here soon!2 kommenttia:

  1. Todella kaunis nauha kameraan! Hyvää vappua sinne!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, oli kyllä ihana vappu. Toivottaavasti sinullakin :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger