Near to me / Above Baltic Underwear

5/18/2015

No niin, täällä mennään taas alusvaatelinjalla, mutta minkäs teet. Elämänlaatu paranee huomattavasti ja kaikki läpinäkyvät vaatteet, jotka ovat muuten ahdistaneet, saavat uuden mahdollisuuden. Minulle puree tämä mummoinen puuterinsävy, ja se on mielestäni hyvinkin sensuelli, mutta ymmärrän hyvin että asiasta voidaan olla montaa mieltä. Parasta kuitenkin on pehmeä materiaali ja se, että alusvaate toimii päällä. Nämä ovat About Baltic Underwearin mallistosta, klassisen yksinkertaisia malleja hyvällä maulla ja tyylillä toteutettuna.

ps. Merkkiä myy Lahden Petit St Louis, ja jos puuteri ei kiinnosta, niin näitä saa myös mustina ja valkoisina./


Going crazy once again about underwear, but what can you do. These little things just makes one´s life better. I fancy the powder shades and actually think that they are pretty sensual, but don´t worry, they also come in black and white. These are from a Lithuanian company called About Baltic Underwear and in Finland you can find them from Petit St Louis.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat!
  Oliko huokean hintaset?
  Meinaan vaan, että kun on niin vallan mahdottoman ihanan värisetkin!! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni hinnat olivat todella hyvät, muistaakseni tuo paita oli 25 € ja housut sitten jonkun verran vähemmän. Ja jes, jollekin muullekin uppoaa tämä väri :)

   Poista
 2. Noiden nettisivuilla on verkkokauppa, josta tilasin just villahousut ja löysän paidan (alennuksessa). Nopea toimitus ja mielestäni kivat hinnatkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, kuulostaa hyvältä, pitää käydä kurkkimassa!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger