Wall rug fever

12/08/2014
En muista olenko koskaan kertonut olevani sivuraiteille ajautunut tekstiilisuunnittelija? Niin tai näin, on viimeisestä ryijyn teosta ehtinyt kulua jo ihan liian monta vuotta. Haaveet kutomisesta taas ovat kasvaneet koko ajan, ja nyt tultiin siihen pisteeseen, että viime perjantaina oli pakko päästä lankakaupoille. Kangaspuita en ikävä kyllä omista, mutta onneksi ryijyjä voi ommellakin. Seuraava tekele on jo aloitettu, ai että olen kaivannut tätä!


/


I´v been dreaming on weaving a wall rug for so long, that I finally bought some yarns and did it. There is no secret room in our home where I can hide loom, but luckily wall rugs can be made by sewing too. The next one is already coming up.
10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi miten ihania kommentteja täällä iso liuta, kiitos! Ihan ite tein :) Tarkkaa ohjetta en osaa antaa, kun tää oli enemmän tällainen testi, johon vaan huiskin lankoja menemään ihan miten sattuu ja itsekin testailemalla. Periaateessa ryijy on tehty ihan ompelutekniikalla, jonka ohjeen itse googletin kun en muistanut :) Löytyi hyviä, joissa oli ihan kuvatkin. nyt vaan testaamaan, tämä on ihan huippua!

   Poista
 2. Oijjoi! I h a n a siis kerrassaankin. Vau!

  VastaaPoista
 3. en tiedä miten olen onnistunut olla tutustumatta aiemmin sun blogiin. aaah, mikä kahvihetki, kun pieni nukkuu. niin kaunis blogi! kiitos <3 tulen varmasti uudelleen!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger