Beni Ouarain visited us

12/12/2014

Kyllähän tuossa olisi kiva loikoilla, voi matto! Mattohulluna ihmisenä tätä oli pakko päästä kokeilemaan omalle lattialle, vaikka vain kuvauslaina olikin. Joku päivä tämä tai joku hänen kauniista ystävistään tulee vielä loikoilemaan tuossa meidän lattialla.


Beni Ouarain carpet  /  Foreign Objects
Hay Bella table  /  Finnish Design Shop


/


The visit was short but full of love. One day this carpet or one of his friends will be living here for good. Now it was only a loan for one shooting. But cause I´m a crazy carpet lady, I just had to try it for our living room. Damn you, you rug, one day you will be mine.

2 kommenttia:

  1. Mulla ei oo mattoa edes olohuoneessa, ellei lasketa sellaista lampaantalja rääpälettä lattialla...
    Mutta kun ovat aika tyyriitä ne kauniit ja kun makukin tuntuu muuttuvan. Että nyt pennään tuolla puisella puhtaalla ;)
    Mutta kaunis on tuo tekele kyllä!!

    VastaaPoista
  2. Kauniit matot ovat kalliita ja niin sen kuuluu mennäkin, tekeminen kun on hidasta ja hyvän maton materiaalit maksavat paljon. Mutta siksi niitä onkin niin vaikea ostaa, ja siksi meilläkin on tällä hetkellä olohuoneessa kaverilta ostettu vanha Kelim, jonka hän taas oli löytänyt kirpputorilta. Maksoimme saman hinnan kuin hänkin silloin, 30 €, ei paha :) Olen muuten unohtanut postata matosta, asia täytyy korjata pian! Ja paljas lattia on kaunis, meilläkin meni tätä ennen kaksi kotia ihan ilman mattoja :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger