Kiitos hyvää / porkkanakakku

12/23/2014
Tein ensimmäistä kertaa elämässäni raakakakkua. Ei ehkä ihan yhtä hienon näköinen kuin esikuvansa, mutta kauppansa kakku on tehnyt, enää yksi pala jäljellä. Ehkä pihistän sen ja menen syömään palan salaa kellarin. Muistan kun pienenä Raahessa asuessamme meillä oli kotona kylmiö mihin piilouduin joskus syömään herkkuja, ja muistan myös erään joulun, kun olen ollut siellä joulupukkia piilossa. 

Kakusta vielä sen verran, että resepti löytyy Virpi Mikkosen Kiitos Hyvää -kirjasta. Valmistus meni muuten hyvin, mutta vanhempieni tehosekoitin oli hyytyä pähkinöiden murskauksessa. Onneksi täällä ei ole mihinkään kiire, nyt ollaan lomalla.

Ihanaa joulua kaikille <3


Kiitos hyvää Book by Virpi Mikkonen / adlibris


/


My first raw cake and even though it does´t look as good as in recipe, I made it! And it´s almost gone already. Gonna stash the last piece and eat it while they force me to make a new one. 

Spending Christmas here at my parents place with the dear ones. Have a lovely holidays and merry Christmas to you all <3

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä kuvia....
    Kello on aamu ja mä laitoin juuri pullataikinan nousemaan... Saapi meidän mamma sitten tuoretta voisilmäpullaa, kun sitä toivoi jouluksi!
    Levollista joulua!!

    VastaaPoista
  2. Hei apua, miten tää kommentti oli mennyt ohi multa?! Ah, ei ole parempaa kuin voisilmäpulla :) Toivottavasti teilä oli ihana joulu <3

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger