Mies on innostunut maapähkinätahnan teosta, ja nyt meillä syödään sitä harva se päivä. Sivusin aihetta jo aikasemmin, mutta ajattelin nyt laittaa myös kuvia tuosta maukkaasta tahnasta. Parhaalle se maistuu kovakuorisen vaalean leivän päällä, ja seurakseen se kaipaa hilloa, mielellään mansikkaa tai sitruunaista Lemon Curdia. Tiedän, että tämä jos mikä jakaa mielipiteet kahtia, mutta niille jotka tästä tahmeasta tahnasta pitävät, tässä resepti.
kuorittuja (luomu) maapähkinöitä 200-300g
suolaa
kasviöljyä
Paahda pähkinöitä uunissa 180 asteessa, kunnes ne ovat saaneet kauniin rusehtavan sävyn. Jauha pähkinät muutamassa osassa blenderissä, lisää öljyä ja suolaa mauan ja haluamasi koostumuksen mukaan. Nauti!
0 kommenttia:
Lähetä kommentti
Kiitos, kun kommentoit!