Styling for Ikea

3/21/2016Ikeassa on meneillään kylpyhuoneviikot, eli kaikennäköisiä tarjouksia siihen liittyen vielä 29.3 asti.  Jotkut ehkä huomasivatkin minun kaapanneen heidän Instagram-tilinsä viikon viime viikon ajaksi. Huippuhauska projekti, jota varten pääsimme kurkkimaan valokuvaaja Katri Kapasen kanssa tavaratalon elämää muutamana päivänä jo klo 8 alkean. Oli vähän erilainen tunnelma kuin lauantairuuhkassa.

Omiksi suosikiksi nousi tuo pellavapyyhe, joka roikkuu ensimmäisessä kuvassa. Se löytyi keittiöosastolta, mutta sopii vähintään yhtä hyvin myös kylppäriin. Myös nuo valkoiset vohvelipyyhkeet tekivät vaikutuksen. Kahdesta alimmasta kuvasta näkee hyvin, miten paljon tekstiilit muokkaavat tunnelmaa. Instagramiin päätyi näistä vain toinen, mutta koska innostuimme tekemään näistä kaksi versiota, niin jaan nyt täällä sen toisenkin.


/


I was guestinstagramming for IKEA last week. Such a fun project which we did together with photographer Katri Kapanen. Have to say that the store looked a bit different at 8am on Monday morning than 12pm on Saturdays. Wish one could go always shopping like that! One of my favorites was linen towel which you can see in the first picture. I actually found it from the kitchen department but it works at least as well in the bathroom.

2 kommenttia:

 1. Upeita kuvia !
  Ikeassa on viime aikoina ollu jotenkin tosi kivoja lasitavaroita, näistä kiinnitti erityisesti huomion nuo pienet lasikuvut ja korkkikannellinen lasivaasi.
  Pitääkin suunnata kesällä Ikeaan, kun uusi asunto ja uudet jutut on ajankohtaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Sieltä tekee kyllä välillä löytöjä, varsinkin tuo Sinnerlig-kokoelma oli sellainen mikä sykähdytti. Lisää hienoja uutuuksia tulossa sieltä kun kesää kohti mennään. Onnea uuteen kotiin!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger