Details

3/02/2016Kun kotona näyttää siltä, että siellä olisi ollut pyörremyrsky, on hyvä keskittyä yksityiskohtiin. Meillä se toimii vaikka niin, että siivoan levyhyllyn tasolta kaiken sen pikkutavaran mikä siihen kertyy, tiedättekö; avaimet, lasten piirustukset, kolikot taskunpohjalta, likaiset nenäliinat, parittomat sukat, ratikkaliput, epämääräiset postit, hiusrenksut jne. Sitten sohvalle rojahtaessa voi nostaa katsettaan lattiasta juuri sen verran että näkee pelkän siistin hyllyn eikä koko muualla kodissa vellovaa tavara-aallokkoa. Se tuo kummallisen mielenrauhan kun on edes joku kohta mitä tuijottaa ilman, että tarvisi miettiä siivoamista. 

Olin niin tyytyväinen eilisiin saavutuksiini tämän mikrosiivoamisen saralla, että päätin ottaa näistä mielenrauhoittajista muutaman kuva.


/

The little details works best when your whole apartment looks like it´s been hit by a truck. I usually clean one spot and then peacefully lay my back on the sofa and keep the eye contact to that very spot, so that it´s impossible to see what´s going on in other areas. It´s very easy way to make your tired brain to think that you´ve really done something that can be called cleaning. 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger