One out one in / My first Thonet

6/22/2015O-ou ja uups ja oho toistelin muutaman kerran itselleni kun kävelin Roomagesta ulos tuoli kainalossani. Olin kyllä jo pitkään haaveillut Thonetista, mutta silti nopea päätös tuntui heräteostokselta. Jalat paljastavat mikä leima tuolin pohjasta löytyy, mutta muuten malli ei ollut minulle entuudestaan tuttu. Muotokieli on klassikkoa simppelimpi, mutta ehkä juuri se tuolissa viehättikin. Jos meillä olisi isompi koti, löytyisi istumapaikkoja varmasti enemmän, mutta tämän ostoksen oikeutti kuitenkin se, että olin saanut juuri myytyä yhden vanhan tuolimme. Hyvä periaate melkein mille tahansa hankinnalle.

ps. Täällä ollaan oikeasti mökkeilemässä, kuten jotkut ehkä ovat instagramista huomanneetkin. En vain malttanut olla jakamatta tätä kaunokaista. En tiedä kadunko myöhemmin sanoneeni tämän, mutta Roomageen jäi vielä toinen samanlainen...

Thonet chair  /  Roomage
Papercollective poster  /  Finnish Design Shop
Wallhanging made by me


/

Sold an old chair and bought a new one in a same day. Actually I was looking for the old classic Thonet chair but when I saw this beauty in a Roomage vintage shop I could´t resist changing the form for this one. A Thonet yes, but more simple design, maybe that was the reason it felt so irresistible. 

2 kommenttia:

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger