Montana shelving system

6/10/2015

Minulta on kysytty niin monta kertaa meidän levyhyllyistä, jotka voi nähdä täällä ja täällä, että pakko nyt jakaa muutama kuva sellaisesta vaihtoehdosta, jota lähtisin varmasti harkitsemaan, jos tarvetta olisi. Siinä missä meidän Palaset ovat 70-luvulta, on Montana 80-luvun tuote. Kyllä, silloin tehtiin monta hyvää juttua.

Montanassa parasta ja samalla hulluinta on, että vaihtoedot hyllyn muodolle ovat lähes rajattomat. Pelkästään eri sävyvaihtoehtoja on 42 ja sen päälle tulevat vielä erikoispinnoitteet. Itse hyllymoduuleja on toiset 42, mutta nekin vielä neljässä eri syvyydessä. Periaatteessa hyllyn saisi siis sovitettua ihan täydellisen kokoiseksi melkein mihin tansa tilaan. Mutta voi apua, voin vain kuvitella miten kauan tuo suunnittelu kestäisi. Mieli tekisi silti mennä leikkimään merkin suunnitteluohjelmalla.


/


There´s been so many questions about our vinyl shelf, which you can see here and here, that I decided to share with you the one shelving system I would definitely think of I were in need of one. With Montana the options of sizes and colors are almost unlimited. I can just imagine, how long it would take for me to design one. Still very much would like to go and try their designing program.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger