My Spot / Menu

4/16/2015

Onko teillä kotona joku oma paikka? Sellainen mihin ehkä menette piiloon, jos alkaa ahdistaa tai lasten kirkuminen käy korviin? Minä pakenen aina joskus meidän makuuhuoneeseen, sinne ei kuulu alakerran melu ja pehmeällä sängyllä makoilu sekä kattoon tuijottelu tuovat hengähdystauon arjen kiireestä. Koska olen työhullu, viihdyn myös työpöydän ääressä ja nyt oma paikkaa merkkaamassa on siellä Menun My Spot, miten osuva nimi. Vaikka suurin osa inspiraatiosta on nykyään koneella, tykkään myös hypistellä ja fiilistellä asioita ruudun ulkopuolella. Kun löydän kauniin kuvan tai värisävyn tai minkä tahansa mikä inspiroi, saan ne nyt ripustettua narulle. Samalla myös makkarin fiilis ja tunnelma muuttuvat. Siihen kun riittää joskus ihan pienikin asia.


/

I love to gather together inspiration also outside of my computer. And now I have my ver own spot for that. 
6 kommenttia:

 1. On se vaan niin kaunis ja rauhallinen tuo sinun työpiste!
  Ja kauniita tavaroita!!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia. Nuo pastelliliidut ovat jääneet kummittelemaan mieleeni ja oli etsittävä tämä postauksesi uudestaan, jotta saan kysyttyä, mistä olet hankkinut ne.
  /sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Liidut ovat Temperasta Uudenmaankadulta. Se kauppa on täynnä niin kauniita sävyjä ja tarvikkeita, että sielä on välillä vaikea päästä ulos :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger