Weekend routines

2/06/2015




Onko kellään muulla perjantairutiineja? Meidän viikonloppu alkaa saunalla, johon melkein juostaan heti, kun vanhemman tyttären balettitunti päättyy. Saunassa on aina oltava soijanakkeja ja pillimehua, ja lasten perjantai-ilta huipentuu siihen, että saunan jälkeen kotona kuunnellaan musiikkia ja tanssitaan. En tiedä mistä tämä kaikki on edes saanut alkunsa, mutta tästä alkaa pian jo tulla perinne, ja mikä sen mukavampaa. Saa nähdä muodostuuko meidän seuraavaksi rutiiniksi sunnuntaipizza. Mies on hurahtanut pizzoihin ja hifistelee keittiössä kylmäkohotettavaa taikinaa, joka laitetaan jääkaappiin kohoamaan ainakin vuorokaudeksi. Tämäkin rutiini sopisi minulle vallan hyvin.

Ihanaa viikonloppua!

ps. Minä aloitan oman rentoutusmetodini ja kaivan ryijykamat esiin.



Menu bottle grinders  /  Finnish Design Shop


/


Do you have any specific routines for weekend? We have sauna every friday ( of course, we are finns :) And now a new routine is on it´s way, cause he is making pizza dough again. The dough is something very special that has to stay in fridge until sunday. Don´t really know that much about the method, but I do know that the pizza tastes really good!

Have a lovely weekend you all! I´m off to weaving, obviously. 





6 kommenttia:

 1. Aivan mahtava rutiini, etenkin tuo tanssiosuus :)
  Meillä ei rutiineja ole, sillä vuorotyö syö kaiken säännönmukaisuuden elämästä. Mutta onhan sekin kivaa, että perjantaimoodi voi olla vaikka tiistaina. Hyvää viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tuo on vähintäänkin yhtä hyvä! Aika usein sitä toivoisi perjantaita, ja varsinkin juuri sen tiistain kohdalle. Jostain syystä tiistai on aina tuntunut jotenkin välipäivältä. Nyt kyllä kuulostaa siltä, että olisin analysoinut enemmänkin näitä viikonpäiviä, usko mua, en ole :) Hauskaa maanantai-iltaa ja ehkä mahdollista perjantaimoodia!

   Poista
 2. Kuulostaa niin hyvältä! (Ja hifistelypizza-nam!)

  Meillä perjantairutiini lasten kanssa on nimeltään "Perjantain perinteinen PepsiMax". Lapset saavat siis kerran viikossa lasillisen limpparia..ja yleensä se nautitaan itse tehtyjen Hot dog.n, hampurilaisten tai pikamexikolaisen kera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kokeilemisen arvoinen rutiini! Kiitos kun jaoit :)

   Poista
 3. Meilläkin mies tekee pitsat yleensä tolla kylmäkohotuksella. (Mä en tee yhtään mitään taikinoita, koska inhoan niihin koskemista, hehe.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paluuta siihen perinteiseen kohottamiseen ei enää ole! Tuo on Pia ihan hyvä periaate, ja ilmeisesti aika toimivakin :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger