Living room carpet

2/09/2015

Olette nähneet muutamankin kerran meidän olohuoneen erilaisilla matoilla, tosin vain lainassa olleilla. Tämä yksilö on viihtynyt kotonamme jo alkusyksystä, en vain ole tainnut esitellä sitä kuin Instagramin puolella. Maton hankkiminen oli puhdas vahinko, ostin sen itse asiassa assariltani auton takakontista. Toisin kuin voisi luulla, assarini ei ole mattotrokari, vaan oli löytänyt yksilön kirpputorilta ja oli tuomassa sitä kuvauksiin. Aluksi matto tuntui aika värikkäältä meidän olohuoneeseen ja vielä vihreän sohvan viereen, mutta hyvin pian tunne olikin täysin päinvastainen. Oli aika ihanaa saada talveksi kotiin lisää lämpöä ja väriä.

Ja on tainnut tuo pöytäkin jäädä esittelemättä? En tiedä muistatteko, kun pohdin täällä taaperon kävelemään opettelua samassa tilassa yhdessä Hayn metallipöydän terävien kulmien kanssa. Nyt jos asiaa mietin, niin tuskin siinä olisi mitään vaaraa ollut. Hormonit laittavat pään kyllä iloisesti pyörälle, mutta se kai on niiden tarkotuskin. Olimme pitkään ilman pöytää kunnes sitten tämä kaunokainen löysi tiensä luoksemme.Hay Bella coffee table  /  Finnish Design Shop
Muuto Silent vase  /  Finnish Design Shop
Smaller vase  /  H&M Home


/


This Kelim carpet has been lying in our living room the hole winter time and still I have showed it only in Instagram. It was a fleamarket found my dear assistant made, but since it did´t fit it to her home, it came to ours. I love it´s warm and cosy feeling fits perfectly to cold winter.5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi on ihmisiä, jotka tekevät näitä kirppislöytöjä muillekin :)

   Poista
 2. Onpa ihana!! Värit käy kyllä tosi hyvin yksiin tuon sohvan kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kyllä iloinen, että annoin väreille mahdollisuuden!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger