Todo-lista

11/10/2014
Kuvat eivät ihan vastaa todellisuutta, makaan sängyn pohjalla kuumeessa. Olen tosin saanut kirjoitettua muutaman todo-rivin tuohoon Playtypen marmorikantiseen luonnoslehtiöön. Tuntuu paljon hienommalta tehdä ihan hölmöjäkin muistiinpanoja, jos vihko on hieno. Toisen hyvän ohjenuoran kuulin joskus vaatesuunnittelija Kaisa Riivarilta, kun tein hänestä haastattelua. Hän kirjoittaa joka päivän alussa itselleen todo -listan, johon pääsevät työasioiden lisäksi kaikki pienetkin jutut kuten kahvin juominen ja kupin tiskaaminen. Kun näitä tärkeitä tehtäviä saa vedettyä listalta yli, tuntuu heti siltä että on saanut jotakin aikaiseksi. 


/


I love nice looking notebooks and need those to update my every day todo-lists. Today´s list included drinking tea and lying in my bed, damn flu. 

4 kommenttia:

 1. Täällä saa aamulta vetää yli kodin siivouksen,imuroinnin,lattioiden pesun ja lattioiden huoltomaalauksen. Enää on to do- listassa jäljellä kynttilöiden haku ikeasta. Tosin mulla se lista on päässä,eikä paperilla.

  Mä en kyllä ehkä ihan jokaista päivän siirtoa alkaisi listaamaan. Voi mennä liian suorittamiseksi elämä. Tai toisin päin,jos kaikki listaa,niin listasta tulee valtavan pitkä ja johan siinä alkaa stressiä pukkaamaan ;)

  Paranemisia sinne!

  VastaaPoista
 2. No vau, siellähän on oltu ahkerana! Toivottavasti loppupäivälle oli luvassa myös pientä hemmottelua :)

  Olet oikeassa tuossa, ja itse asiassa Riivari tekikin nuo todot vain työpäivien ajaksi, ei kotiin. Enemmänkin sen takia, että jos muuten ei olisi saanut vedettyä mitään yli, olisi kuitenkin se olo, että onhan tässä nyt sentään jotain tullut tehtyä. Tuo voisi todellakin kääntyä myös itseään vastaan ja aiheuttaa lisästressiä, mutta suurena listojen rakastajana yritän huomioida tästä vain hyvät puolet :)

  VastaaPoista
 3. What a nice to do list :) Where would the world be without to do lists?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Exactly, I know my world would be such a mess without them :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger