Ihana harmaa

11/03/2014
Ei tarvita kuin yksi harmaa päivä ja puoliksi juotu kupillinen teetä ja täällä aletaan heti henkeväksi. Liekö meissä pohjolan ihmisissä on joku kaipuu rappioromantiikkaan ja melankoliaan, ainakin marraskuu ankea harmaa antaa siihen hyvät eväät. Tyylilleni uskollisena aion ottaa ilon irti tästäkin kaamoksesta. Ja vaikka välillä on ihan kiva surkutella ja rypeä hetki alhossa, on sieltä nouseminen vielä hauskempaa. Sitä paitsi harmaa on yksi lempiväreistäni, siitä löytyy niin monta kaunista sävyä.

Nyt voi juhlia vaikka sitä, etä blogi on ollut olemassa jo kokonaisen vuoden, jihaa! Siksi onkin ehkä hieman hassua, etten ole tainnut kertoa tänne itsestäni juuri mitään. Tykkään tästä blogista kyllä paikkana, jonka tunnelman luovat valokuvat. Niistä voi kukin luoda oman mielikuvansa niiden takana häärivästä ihmisestä. Jokainen varmasti tietää, että kuvat ovat rajattuja alueita todellisuudesta ja kameran voi kääntää aina sinne, missä ei juuri kuvaushetkellä satu olemaan sotkua. Uskallan silti tunnustautua neurootikoksi ainakin siinä, että kotona on oltava edes yksi siisti hylly tai pöytä. Vaikka muualla olisi kaaos, voin kääntää katseeni sitä siistiä kohtaa päin ja unohtaa kaiken muun. Sama toistuu työssäni. Studio voi olla kuin hävityksen kauhistus, täynnä pahvilaatikoita, suojamuovia ja siellä täällä lojuvia tavaroita, mutta kameran linssin edessä vallitsee rauha. Sinne voi luoda esteettisen maailman, jonka ei tarvitse olla totta. Realismi on jotain, minkä kanssa joutuu elämään joka päivä, mutta näteillä unelmilla voi hetkeksi unohtaa arjen ja välillä aika pelottavankin maailman. Ihanaa marraskuuta!/


Getting a bit sentimental here and all the blame goes to this dark november. Luckily I´m not a depressed person at all quite the opposite. Thats why I´m gonna celebrate this dark month by drinking tea and just be happy that my blog has been around more than one year now, yippee!2 kommenttia:

  1. Kivasti kerrottu. Oon niin samaa mieltä sun kanssa, että välillä on ryvettävä kunnolla, jotta on vielä kivempi nousta ylös. Koitan ottaa nyt saman asenteen ja nauttia kaamoksesta! Tuokin oli kiva ajatus, että jos kodissa on edes yksi siisti pöytä, niin muu voi olla vähän rempallaan. Senkin laitan korvan taakse ja relaan. Onnea blogin ensimmäisestä vuodesta ja tunnelmallisia päiviä!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger