Terkkuja sairastuvalta

2/05/2014


 Tänne iski joku ärhäkkä virus, isosiskolla on kunnon kuume, nuha ja yskä jo neljättä päivää. Eilen ei maistunut edes jäätelö, onneksi tänään meni jo puolet. Olisipa se merkki toipumisesta.

Pinkin jätskin lisäksi oloa parantavat äidin ja isän sänky, vesi (kupista, josta ei ihan heti kaadu lattialle), kummilta saadut villasukat, sekä pilkottua sipulia ja valkosipulia hengittämisen helpottamiseksi. Mitä kotikonsteja teiltä löytyy?

9 kommenttia:

 1. Voih, pikaista toipumista sairastuvalle! Hunajatikkari auttaa yskään (eli lusikka upotetaan hunajapurkkiin ja sitten köhivään suuhun).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan mahtava vinkki, ja tuntui toimivan :)

   Poista
  2. Hunaja on muuten ainoa "lääke", jonka on tieteellisissä tutkimuksissa osoitettu olevan tehokas lasten yskän hoidossa. Eli pari lusikallista ennen nukkumaanmenoa (ei alle 1-vuotiaille). :)

   Poista
  3. Ihan mahtavaa, hyvä luonto! Nuo "oikeat" yskänlääkkeet onkin kai kaikki aikamoista myrkkyä. Kukaan lääkäri ei ainakaan ole ikinä suositellut niitä.

   Poista
 2. Toipumisia! Kylmät maitotuotteet (eli jäätelö) ja suklaa on kaksi pahinta bakteerien ja liman kerääjää / kehittäjää. Ne ainakin pois -ohje on homeopaattiselta lääkäriltä joka paransi omat vaivani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalla kannalla täällä, ei sokeria eikä maitotuotteita kipeenä. Eikä kauheasti muutenkaan :) Luonnon omat antibiootit sipuli ja valkosipuli ovat kyllä hyviä tervehdyttäjiä niin sisäisesti kuin ulkoisestikin käytettynä.

   Poista
  2. Vitsi te oo otte hyviä ja niin oikeassa, lapsikin sen taisi tietää, kun ei jäätelö maistunut :) Oon itsekn kuullut tuon ohjeen joskus, mutta noudattaminen onkin ollut niin ja näin. Kun mikään ei maistu, niin heti lähti jäätelökortti esiin, hyi mua. Muistan joskus muuten kuulleeni, että flunssan aikana pitäisi välttää myös perunaa ja banaania samasta syystä, liekö totta vai ei?

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, molemmista :) Täällä alkaa jo vähitellen onneksi helpottaa, sitkeitä tauteja on kyllä liikkeellä

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger