Huonomuistisen paras kaveri

2/09/2014Ajattelin tänä vuonna selviäväni ilman kalenteria käsilaukussa. Onhan nyt äitiysloma ja puhelimessakin on kalenteri. Kai se on sitten tottumiskysymys, mutta minusta on ihana merkitä tapahtumat, palaverit ja syntymäpäivät muistiin. Ehkä joskus jopa muutama sana kuluneesta päivästä, samalla voi muistella haikeana teiniaikojen päiväkirjoja, joihin kirjotti syvimmät tunteensa ja ihastuksensa.

Uusi kalenteri löytyi Papershopista, vaikeaa oli valita. En olisi uskonut päätyväni punaiseen, mutta sisäpuoli viehätti ja nyt minulla on oma punainen kirja.

9 kommenttia:

 1. Hieno! Mulla pitää olla kans paperikalenteri - kun ei oo älypuhelinta, ja ehkä muutenkin... ;) Tosi kiva tämä sun blogi muuten. :)

  Minna H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos, tulipa hyvä mieli! Onneksi sähköiset asiat eivät pysty korvaamaan ihan kaikkea, eli ei kannata pitää mitään kiirettä älypuhelimen hankinnassa :)

   Poista
 2. Ei ole perinteisen kalenterin voittanutta :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Ihanaa, että mulla on kanssasisaria, jotka vannoo perinteisen kalenterin nimeen :)

   Poista
 3. Pirtsakka kalenteri. En selviäisi minäkään ilman kalenteria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Vauva taisi hävittää edellisen kommenttini :)
   Ilman kalenteria olisin kyllä ihan hukassa. Nyt ei tarvi kuin muistaa katsoa kalenterista muutama päivä eteenpäin, sekin tosin välillä tekee tiukkaa.

   Poista
 4. Mäkin hankin tänä vuonna punaisen, vaikka olin ensin tarttumassa mustaan. Punainen on itselle niin vieras väri, mutta onhan se ihan kivan pirtsakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen on just hyvä. Huomiovärinä sen löytääkin suht helposti, jos ei muista mihin on kalenterin laittanut :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger