Tylko in our living room

3/30/2019




Haluaisin olla kasaton ihminen, en tykkää niistä, mutta jollain tavalla ne yrittävät tunkeutua elämääni joka alueeella. Kasoja voi olla ainakin tiskialtaassa, makuuhuoneessa, olkkarissa ja vaatekaapin viereisellä tuolilla. Olen huomannut, että paras paikka kasalle on makuuhuoneen jakkara, siihen saa kasattua uskomattoman määrän tavaraa ja vaatteita, kun oikein tasapainottelee. 

Ärsyttävintä on, että kun hakee syyllistä kasoille, täytyy yleensä katsoa peiliin. Jos oikein haluaa syyttää jotain muuta, voi syyttää tilanpuutetta. Vaatteiden kohdalla se jopa on ihan oikea syy, siksi sanoinkin kyllä, kun Tylko tarjosi meillä mahdollisuutta hyllyyn. Maailman pienin makkari ja sentilleen sinne sopiva hylly kuulosti loistavalta yhdistelmätä. Kuvissa hylly on olkkarissa, koska makkari on niin pieni, ettei siellä mahdu kuvaamaan. Lupaan ottaa muutaman instakuvan myöhemmin, että uskotte sen myös mahtuvan sinne.


Puolalaisen Tylkon ideana on, että heidän hyllyä/kaappia/laatikostoa saa joka mitalla. Heidän nettisivuiltaan löytyy useampi erilainen malli, mitä voi venytellä joka suuntaan, lisätä laatikoita tai kaappeja, madaltaa, leventää ja vaihtaa syvyyttä. Ohjelma on suunniteltu helpoksi ja kun mallia muuttaa, muuttuu vieressä samalla myös hinta.


Kysyin Tylkolta vielä eriksen heidän eettisyydestään. Kuten vain kukaan kunniallinen yritys näinä päivinä, myös he satsaavat kestävään kehitykseen. Tylkoa valmistetaan Puolassa aina tilauksen mukaan, jolloin missään ei seiso ylimääräisiä Tylkoja vailla omistajaa. Aikaa kestävä suunnittelu ja kestävän kehityksen mukaan valitut laadukkaat materiaalit kuten suomalainen vaneri, on tarkoitettu jatkamaan elämäänsä sukupolvelta toiselle. Tylkot myös matkaavat ilman muovia ja pahvipakkaukset ovat tietenkin täysin kierrätettäviä. 


ps. Niille jotka eivät tiedä mitä kasa tarkoittaa, voin vain lähettää onnitteluja.  Halutessaan voi kurkata Maria Veitolan Yökylässä jakson, missä hän vierailee Jorma Uotisella. Jorma Uotiselta ei löydy kasoja, kuten ei myöskään luultavasti Marie Kondolta.


Ja vielä hyllystä - en usko sen voimaan luoda kasatonta tulevaisuutta, mutta toivon sen auttavan siinä. Alalaatikkoon pääsevät alusvaatteet, seuraaviin t-paidat ja housut. Avolokerot taas ovat kaikkea nättiä varten.



//


Been struggling a bit with our tiny bedroom, especially with those piles of clothes and some other unidentified objects, that seems to grow up everywhere, especially when you just don´t have enough space. That said, I was super happy to collaborate with Tylko, becouse they make adjustable shelves that fit to every space, even to our 112cm wide bedroomwall. One can design their own shelf by the easy program that allows you change the design by adding centimeters, drawers and cabinets.


Please note that the room in the picture is our living room, the bedroom is so tiny that there´s not enough space to take good photographs, still promise to post some later to instagram, so that you will believe, that the shelf really fits there


The good thing is, that Tylko is also against the current disposable economy and very much believe in furnishing your home with things that you won't have to exchange every year because of their poor quality or style. That's why they choose best materials, like finnish birch and pay extra attention to every detail and work that all happens in their own home country, Poland. The shelves are produced on demand, so they don´t have a warehouse of stock waiting to be wasted. 









5 kommenttia:

  1. Mitä olet tykännyt Tylkon hyllystä? Vaikuttaako kestävältä puuosat ja mekanismit? Kiitos jo etukäteen vastauksestasi! Tarkoitus olisi meillekin tilata näitä hyllyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      Meillä on ollut nyt jokapäiväisessä käytössä melkein puolitoista vuotta ja ollaan kyllä tykätty :) Puuosat ovat samassa kunnossa kuin hankittaessa, samoin myös mekanismi. Vaikuttaa oikein kestävältä!

      Poista
  2. Pohdin edellisen kommentoijan kanssa samaa. Olisi kiva kuulla käyttökokemuksista! ☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tällä puolentoista vuoden kokemuksella meillä ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa. Mekanismi ja puuosat ovat moitteettomassa kunnossa. Ainakaan vielä en voi kuin suositella :)

      Poista
  3. Thank you for share!!!
    Đến với Ratraco Solutions để được sử dụng các dịch vụ: Vận chuyển hàng hóa đường sắt, vận chuyển ô tô bằng đường sắt, vận chuyển xe máy bằng tàu hỏa hay vận chuyển container lạnh cùng với đó là vận chuyển container đường bộ phục vụ cho nhu cầu chuyển hàng hóa của mình.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger