Muji pops up in Habitare 2017

8/29/2017

En usko olevani ainoa, joka ulkomaanmatkoilla liukuu vääjämättä kohti Mujin liikkeen hyllyjä hiplailemaan purkkeja ja purnukoita.  Lomalla olen kuitenkin huono ostamaan mitään todella järkevää, vaan tykkään fiilistellä kaupoissa. Tuliaiset, jos sellaisia ostan, ovat yleensä jotain esteettisesti mieltä ylentävää tai sitten syötävää. Kotona sitten harmittelen, että miksi heilun päämäärätiedottomasti hyllyltä toiselle haluten kaikkea, mutta harvoin ostaen mitään. Samalla olen kuitenkin sitä mieltä, että lomalla ei tarvitsekaan olla järkevä. Sen sijaan olisi järkevää, että meillä olisi Muji Suomessa.

Nyt joku oikea henkilö on onneksi kuullut nämä järjen äänet, ja saamme Mujin tänne ainakin hetkeksi, vi viu! Muji nimittäin avaa Helsingin messukeskukseen  Pop Up -myymälään Habitare-messujen ajaksi 13. - 17.9.

Minä sain heiltä jo esimaistiaisiksi purkkeja ja purnukoita, mihin meillä sujahtivat ensimmäiseksi maapähkinävoi ja itse tehty hillo. Olen ehkä ennenkin tunnustanut teille "kannufetissini", joka liittyy siis nimenomaan noihin kannuihin, mistä voi kaataa esimerkiksi vettä, mehua tai teetä. Ei siis ihme, että innostuin lasisesta teekannusta, minne on irrotettavan sihdin takia helppo keittää myös irtoteetä. Ilman tuota sihtiä, taas kannu on kaunis ihan itsessäänkin tai vaikka vettä tai mehua sisällään. Myös puiset lautaset ja tarjotin tulivat samassa paketissa. Puu pehmentää kivasti lasia ja posliinia, mitä ruokapöytä yleensä kantaa, ja luonnonmateriaaleja on myös helppo yhdistellä melkein mihin vaan ilman että ne lähtisivät riitelemään vierustoveriensa kanssa.

(Paketissa oli myös pari muuta juttua, mutta niistä lisää myöhemmin.)/


Happy to say that at least for once we can go and buy Muji products here in Finland whoop whoop! Muji is  going to have a pop up in the Habitare Furniture Fair during 13. - 17.9. I´m sucker for all those clever products they have in stores abroad, but at the same time I´m really bad at buying anything clever when on holiday. So thank you and hope you´ll like your staying a lot longer!

I was honored to get a package from them beforehand, and the package includes little something for every day kitchen use.

Sponsored post!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger