Getting there / New work for Asun magazine

5/26/2017





Yhtä paljon kuin rakastan auringon paistetta, rakastan sen luomia varjoja ja kontrasteja. Ja sitä fiilistä, kun vielä illallakin iho on lämmin päivän paisteesta ja nenässä tuoksuu koko ajan aurinkorasva. Varpaiden väleissä on toki hiekkaa, kuten asiaan kuuluu ainakin mielikuvissa ja ehkä voin paljastaa myös sen, että lukemisena ehdottomasti mitä höttöisintä höttöä sellaista kunnon hömppää, himoshoppareita, sankareita, sankarittaria, suuria rakkaustarinoita ja dramaattisia välivaiheita, jopa vanhoja englantilaisia kartanoita, ja kaiken kruununa onnellinen loppu, aina. Nyt puhutaan siis kesäkirjoista, jos jollakin on suositella näillä spekseillä, niin mielelläni otan vinkkejä vastaan!

Vielä kuitenkin kuukausi ennen lomia, varvashiekkaa ja rakkaustarinoita. Siihen asti kivoja töitä ja ne fiilikset kuumista kesäöistä näistä kuvista, jotka löytyvät uudesta Asun-lehdestä. Stailaus minun käsialaa ja kuvaajan kukapa muukaan kuin Katri Kapanen.



ps. Mari Isopahkalan lasinen kupu ja Sami Ruotsalaisen posliininen säilytin löytyvät Lokalin Äärillä näyttelystä kesäkuun aikana!


/



As much as I love sunshine at least as much I love the shades and the shadows that comes with her. Here´s a little something of that. Even though I still have a month to go before my summer vacation, I'm already dreaming of these cliches that I have on my mind. You know the sand between your toes, hot summer nights, the scent of sun lotion and silly love stories one just have to read when you are on vacation.

Story for Asun magazine styled by me and captioned by Katri Kapanen.






0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger