A new kitchen essential

8/20/2015
Edellisessä postauksessani kirjoitin miten ostan uutta vain myydessäni jotain vanhaa pois. No eihän se ihan näin ole, joten voidaanko aloittaa siitä että kannut ovat ihan eri asia? Ne kun ovat välttämättömiä, varsinkin jos hyllystä löytyy jo useampi sellainen ennestään. En silti tunnustaudu takinkääntäjäksi vaan myönnän, että minulla on fiksaatio kaatimiin. Another Countryn kannu viehättää sillä, että se malli on samaan aikaan klassinen, mutta silti uusi. Kannua saa myös harmaana ja valkoisena, mutta jostain syystä terrakotta on nyt se, joka sekoittaa pään, hyvällä tavalla.


/


Love my new Another Country 's pitcher from Stilleben. The design is timeless and still it looks really fresh for me, even the color.

4 kommenttia:

 1. Joo, kannujahan ei koskaan ole liikaa...
  On se vaan nätti ja koko Stillebenin putiikki kaikkea ihanaa täynnä. Köpiksessä köydessä löysin kyseisen ja kyllähnä siellä piti ihastella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole ikinä käynyt paikan päällä ihastelemassa. Se ja koko kaupunki on kyllä seuraavana listalla, viime kerrasta on vierähtänyt vähän liian monta vuotta :)

   Poista
 2. Kauniita esineitä sun köökissä. Ja kyllähän tommoseen kannuun on helppo sortua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun saan täältä ymmärrystä, kiitos :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger