This summer I´v been mainly eating sage

7/10/2015



Nyt on niin simppeli resepti ettei toista. Aika vaarallinenkin tämä on, sillä leipää menee helposti monta siivua yhdeltä istumalta. Tämä ei tosin toimi, ellei tykkää salviasta kuin hullu puurosta, minulle se on tämän hetken lempiyrtti.

Otetaan siivu leipää, eikä mitä tahansa vaan sellaista, missä on pehmeä sisus ja kova rapea kuori. Siihen kunnolla voita tai vaihtoehtoisesti oliiviöljyä, päälle tuoretta salviaa ja ripaus kunnon merisuolaa, esim Maldonia tai Nicolas Vahéa. Siinäpä se. Niin helppo, niin yksinkertainen ja niin herkullinen. Tärkeimmässä osassa ovat ehdottomasti raaka-aineet, jos ne eivät ole hyvät, ei ole annoskaan. 


/


So simple yet so delicious. The hardest part is to find the perfect bread, soft from the inside and crispy on the outside. Then you need real butter or olive oil, fresh sage and few flakes of some really good sea salt, and it´s done. Of course this works only if you like sage as much as I do, the best right now, if you ask me.  





0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger