Wall hanging / Vino mirror

3/01/2015

Ryijyhulluilu se vaan jatkuu. Osa teistä ehti jo varmaan huomata Instagrammin puolella tämän isomman yksilön, minkä tein viime viikon Martelan kuvauksia varten. Iina Vuorivirran Vino-peili taas on hakenut jo hetken sopivaa paikkaa kodistamme. On se vaan niin hieno, ei voi kuin ihailla Iinan lahjoja!


Vino mirror  /  Iina Vuorivirta


/


A little bit bigger wallhanging I made for past weeks shooting for Martela. And oh that mirror, Iina Vuorivirta is definitely a designer to watch for. She has already acomplished so much as a young age, such a talent. 11 kommenttia:

 1. Oih, tää seinävaate on todella ihana!

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Ja tosi makee seinävaate! Hyvä, että ryijyhulluilu jatkuu.

  VastaaPoista
 3. Hei! Ihana seinätekstiili!

  Etsin parhaillani testaajia suunnittelemilleni kudontakehyksille ja työvälineille (jonka jälkeen tarkoitus on saada tuotteet myyntiin) - kiinnostaisiko sua osallistua testaajaksi? En löytänyt blogista yhteystieojasi, mutta laitathan sähköpostia mikäli kiinnostaa! --> info@onnelimo.fi

  Kudontakehykset/kangaspuut valmistetaan suomessa suomalaisesta puusta, ja tottakai saisit kiitokseksi pitää testaamasi yksilön! :)

  VastaaPoista
 4. Tää on kyllä ihan tosi makee!!! Niin yksinkertanen ja hurmaava ^_^

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno seinävaate! Tein itse juuri postauksen makrameesta, mutta epäilen kärsivällisyyttäni solmujen kanssa...tuo seinävaate näyttää sellaiselta, että solmimistaitojaan epäilevä voisi jopa onnistua :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Solmuja on kyllä vähemmän, mutta noiden hapsujen tasoittamisessa saa kyllä kärsivällisyys tuta :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger