Makuuhuoneen vihreät, osa 1

9/22/2014
Kirjoitin aiemmin siitä, miten olin toivonut makuuhuoneesemme viherseinää. No tässä on nyt sellaisen alku. Hakusessa on vielä muutama vanha rottinkinen seinäamppeli. Vinkatkaa ihmeessä, jos tietdätte jonkun paikan mistä niitä saa.

Aiemmin makkari on tuntunut enemmän sellaiselta pistäytymispaikalta, jossa vain nukutaan. Tai no ehkä joskus tehdään töitä, mutta niitäkin yleensä läppärillä alakerrassa. On ihmeellistä, miten paljon nuo vihreät saavat aikaan, nyt en malttaisi lähteä huoneesta pois.

Isommasta kuvasta näkyy, miten keittiöstä häädön saanut senkki löysi entistä paremman paikan makuuhuoneesta, mutta siitä lisää kuvia myöhemmin.


/


Our bedroom is getting greener. Before we used it only for sleeping but now I would´t want to leave the room. It´s amazing what plants can do for interiors.

18 kommenttia:

 1. Voi vihreys... Kauniita kukkia valkoista vasten.
  Mulla ne yrittää pysyä hengissä yläkerran tasanteella kukkaportaassa. Ehkä pitäs lannoittaakkin joskus?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on viherpeukalo keskellä kämmentä :) Onneksi on ystäviä, jotka tietävät asiasta enemmän. Lannoitus silloin tällöin tekisi varmaan hyvää. Kauheaa myöntää, mutta en ole tainnut koskaan lannoittaa...

   Poista
 2. Hei, minulla olisi muutama ylimääräinen rottinkinen seinäamppeli... Jos kiinnostaa, laita mailia osoitteeseen herrmaninget@gmail.com, niin voin lähettää kuvia?

  VastaaPoista
 3. Nättiä! Viherkasvit todella tekevät paljon huoneen fiilikselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, tuntuu kuin huone olisi herännyt eloon! Siis hyvällä tavalla, ei pelottavalla :D

   Poista
 4. Ostin omani eri hyväntekeväisyyskirppareilta ja yhden "lainasin" hölmistyneeltä äidiltäni :) Ihmetteli mihin ihmeeseen kukaan voi tuollaista enää laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että siellä on joku toinenkin, joka on hurahtanut noihin! Meidän äidillä ei taida olla yhtään, täytyy kyllä varmistaa :) äidit <3

   Poista
 5. Onpa ihana tila! Toi vehreys tekee siitä niin raikkaan ja kotoisan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Koko huone kyllä muuttui ihan eri näköiseksi. Se saa olle meidän kesähuone, talvellakin :)

   Poista
 6. Vihreillä on hämmäntävän suuri merkitys! Täytyiskin ottaa itseään niskasta kiinni ja uskaltautua ostamaan pari viherkasvia lisää. Jostain kumman syystä mä olen aina vahingossa päätynyt monivuotisten sijaan ostamaan yksivuotisia viherkasveja =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, kuulostaa ihan samalta kuin täällä, kasviraukat :) Muutaman olen onneksi onnistunut jollain ihmeen keinolla säilyttämään jo useamman vuoden. Ne oli varmaan sitten niitä monivuotisia, hehe.

   Poista
 7. Miullakin on muutama tälläinen http://aboutmissordinary.blogspot.fi/2013/08/rottinkia-seinalle.html ylimääräisenä, kun en raaski porata niille reikiä seinään. Laita vaikka miun blogin puolella kommenttia, jos olet kiinnostunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ihanalta näyttää, juuri tuollaisista haaveilinkin. Mikäli meillä ei onnistu Ingetin kanssa kaupat, niin ollaan yhteyksissä :)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. I hope they´ll help me to survive the winter! And that they survive themselves too :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger