Aarrekid Classics

8/29/2014Hikoilimme kesällä studiossa kuvaten Aarrekidin uutta katalogia. Ilma ei ehkä ollut edes niin lämmin, mutta viisi leikki-ikäistä lasta saa äkkiä hikikarpalot otsalle. Pääsimme Susannan kanssa uudistamaan koko katalogin, ja olipa ihana lähteä ideoimaan ja suunnittelemaan tyyliä, ulkoasua ja kuvia ihan alusta asti, ai että!  Katalogissa juhlitaan Aarrekidin viisivuotista taivalta ja klassikkokuoseja. Kuvat ovat Juho Huttusen ottamia ja graafinen ilme Satu Salmitien. Heidän lisäkseen suuri kiitos kuuluu ihanille lapsille. Koko päivän ne jaksoivat, vaikka sammal kutitti jalkojen alla ja nuo hieman isommat tukkalaitteet painoivat jo loppupäivästä päätä alaspäin. Eivät edes hetkahtaneet, vaikka samalleesta kipitteli ties mitä ötököitä pitkin studion lattiaa. Tässä muutama otos katalogin sivuilta.

ps. Me päästiin vasta alkuun, lisää luvassa keväällä!


/


Few shots from the new Aarrekid Classics catalogue. Concept and styling by me and Susanna. Photos Juho Huttunen and layout by Satu Salmitie.

12 kommenttia:

 1. Huiman hienot kuvat! Noissa on ideaa, ja lapset ovat ihastuttavan aitoja. Upeat kuosit. Kokonaisuudessaan tosi onnistunut ulkoasu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja ilman noita lapsia, ei tuosta olis tullut kyllä yhtään mitään :)

   Poista
 2. Tosi kauniit ja niin sympaattiset kuvat! Tosi suloinen tuo ryhmäkuvan vasemman puoleisin puskassa piileskelijä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sillä ihanalla meinas mennä hermot ja se päätti istua alas. Sopi meille oikein hyvin :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger